Valpträff 2008-11-16

Igår var det dags för en valpträff. Det var ett tag sen vi haft någon, men de flesta valpar har jag träffat ändå i olika sammanhang. Den här gången var 6 av 8 valpar och delar eller hela deras familjer med. Som vanligt jätteskoj att se hur mycket alla växt och höra vad som hänt sen sist vi sågs.

Vi inledde träffen med en tipspromenad. Självklart enbart hundfrågor. Margaretha blev den som lyckades pricka in flest rätt. Bra jobbat!

Kameran var med och efter fika så var det dags för valparna att leka av sig lite. Här följer lite bilder.

Träffen inleddes med sol, men som ni ser på den här bilden så kommer mörka moln raskt.

Några passade på att vila ut emellanåt i sanden. Svalt och gott.

Det är inte lätt att se vem som är vem. Men jag tror att tvåan och trean från vänster är Hugo och Atlas. Längst till höger är det Jonna som busar med Nova.

Inte heller här vet jag vem som är vem, det kan vara Lyra till vänster och Jova till höger. Jag är dock inte alls säker.

Jag tror att det är Wilma till vänster av dom som busar och är säker på att det är Atlas till höger. Vem som ligger och inspekterar är jag osäker på, men det kan vara Mira.

Atlas drar iväg med Wilma(?) i hasorna.

Forfarande Atlas och Wilma(?)

Nova studerar sina barn.

Innan alla hundar skulle få pröva på hur man kan aktivera sin hund med hjälp av en ruta så tog vi en gruppbild. Hela gänget hundar på samma bild, inte dåligt va? Från vänster är det Nova, Lyra, Jova, Mira, Wilma hugo och Atlas.

Hugo och matte Margaretha väntar på sin tur att pröva på rutan.

Atlas väntar också tillsammans med matte Susanne och lillhusse Fredrik.

Här är det Wilma som jobbar på i rutan.

Lyra väntar på sin tur.

Atlas igen.

Atlas försöker prata lite med Mira, men Mira som gjort rutan förut är mer taggad att ge sig iväg ut att leta saker än att busa.

Glada miner hos Karin trots kylan som började krypa sig på mot slutet av träffen. Jova kikar nyfiket på vad som händer inne i rutan.

Stor koncentration när Jova sitter och väntar på att matte ska komma tillbaka och släppa henne så hon fick leta upp sin leksak.

Husse Mats och Mira sitter och väntar. I bakgrunden syns Wilma.

Atlas hittade en pinne i rutan. Det gick bättre att gömma pinnar än leksaker för just Atlas av någon anledning.

Hugo hittade enkelt sin leksak.

Efter att alla prövat rutan så många gånger dom ville så satte regnet igång på allvar och alla begav sig hemmåt. Monica med familj stannade kvar och hjälpte till att plocka ner alla frågor och snitslar.

Stort tack till alla som kom. Extratack till Margaretha, Monica, Jonna och Julia som hjälpte till med att sätta upp alla frågor och valla av rutan.

Tillbaka